Призначений для виробництва круп’яних паличок різної форми і довжини з різних видів круп окремо або в суміші, каш і супів швидкого (миттєвого) приготування.
Екструдер призначений для виробництва різних харчових продуктів: кукурудзяні, рисові палички і шарики, хлібці, кукурудзяні пластівці, подушечки з начинкою, можливо отримати продукт різної форми (зірочки, трикутники, шарики...).
В базовому виконанні екструдер оснащений мікропроцесорною системою управління з сенсорною панеллю оператора, що значно збільшує надійність виробу і робить процес управління екструдером зрозумілим і простим. Екструдер оснащений необхідними агрегатами (матрицями, навісним ріжучим пристроєм , бункерами накопичувачами).
Це обладнання призначено для виробництва екструдованих комбікормів для КРС, свиней і птиці, а також може використовуватися для виробництва повножирового шроту, сої з підвищеною засвоюваністю за рахунок складних структурних змінень, які проходять в зерні в процесі екструзії і очистки від патогенної мікрофлори під дією 20-30 атм. і температури - 120-180 ° С.
Дана модель екструдера здатна переробляти сировину з великим вмістом білку, тобто використовувати в складі комбікорму відходи переробки м'ясо і риби.
Дана модель екструдера застосовується для виробництва напіввологих кормів для сільськогосподарських тварин, домашніх тварин, котів, собак, риби, птиці, ракоподібних і креветок. Отриманий корм володіє підвищеною засвоюваністю і очищений від патогенної мікрофлори.
Це обладнання призначено для виробництва екструдованих комбікормів для КРС, свиней і птиці, а також може використовуватися для виробництва повножирового шроту, сої з підвищеною засвоюваністю за рахунок складних структурних змінень, які проходять в зерні в процесі екструзії і очистки від патогенної мікрофлори під дією 20-30 атм. і температури - 120-180 ° С.
Це обладнання призначено для виробництва екструдованих комбікормів для КРС, свиней і птиці, а також може використовуватися для виробництва повножирового шроту, сої з підвищеною засвоюваністю за рахунок складних структурних змінень, які проходять в зерні в процесі екструзії і очистки від патогенної мікрофлори під дією 20-30 атм. і температури - 120-180 ° С.