49083, Україна, м. Дніпро, вул. Собінова, 10

тел.: +38 (056) 732 44 22

моб.: +38 (050) 320 26 60

E-mail: waiz@waiz.com.ua

Автоматична лінія для виробництва  широкого асортименту кондитерських виробів з начинкою і без неї (бісквітні кекси з начинкою, бельгійські вафлі, здобне печиво, вафельна продукція – кріспи, крембли, міні-кекси з начинкою і без, класичні кекси, маффіни).

Лінія являє собою компактний багатофункціональний повністю автоматичний комплекс, який складається з наступних елементів:
− системи дозування тесту
− системи дозування начинки (рідкої, напіврідкої, твердої - горіхи, родзинки (опціонально)
− системи автоматичної змазки
− системи випічки
− системи автоматичної виїмки готових виробів.

Технічні характеристики  
 Продуктивність, шт./год  
   – бісквітні кекси (серия AM, AS, NG) 8 064 – 8 736
   – здобні кільця (d=50 мм) 4 704 – 5 096
   – здобні сердечка (51х56х14 мм) 8 064 – 8 736
   – здобні сердечка (80х86х16 мм) 4 704 – 5 096
   – бельгійські вафлі (80х42х15 мм) 5 376 – 5 824
   – бельгійскі вафлі (65х65х15 мм) 4 032 – 4 368
   – кріспи 4 032 – 4 368
   – крембли 4 032 – 4 368
 Кількість форм на лінії, шт. 26
 Габарит комплекту форм, мм 440 х 140 х 50
 Габарити выпекаючого поля, мм 410 х 90
 Встановлена потужність, кВт 41,0
 Споживна потужність, кВт менше 25,0
 Номінальна напруга, В 380 / 50 Гц
 Температура випічки, град. С 170 – 220
 Витрата стисненого повітря  , м3/год 21
 Об'єм бункеру тіста / начинки, л 30 / 30
 Габаритні розміри (Д*Ш*В), м 3,40х1,60х1,30
 Матеріал форм Алюміній
 Вага повного комплекту форм, кг 210
 Маса пічки з комплектом форм, кг не більш 900
 Гарантія, міс. 12

В склад лінії входить один будь-який повний комплект форм.

Продуктивність кг/год. = шт./год. * Вага виробу(кг).

Широкі можливості:

  • Великий асортимент продукції:
  1. Бісквітні кекси в виді фігурок будь-якої форми з начинкою і без неї.
  2. Здобне (ванільне) печиво з начинкою і без неї. Наприклад, домашнє міні сердечко з начинкою або кільце з рівномірно розподіленою начинкою по всьому виробу – подібну продукцію можна  виробляти тільки на нашій печі.
  3. Вінські вафлі (бельгійські вафлі) з бісквітного тіста.
  4. Вафельна продукція (кріспи і крембли).
  5. Міні-кекси з начинкою і без неї.
  6. Класичні кекси з начинкою і без неї.
  7. Маффіни з начинкою і без неї.
  8. Загальна кількість елементів розбивається на дві рівні групи.
  9. Дванадцять елементів розбиваються на три групи по 4 елемента кожна.
  • Тісто і начинка не капає на форми завдяки тому,  що  дюзи перекриваються після отсадки тіста.
  • Високоточна дозуюча група  відсаджує  начинку  всередині тіста, по принципу «дюза в дюзі» (як в  відсаджувальних машинах). За рахунок  цього начинка рівномірно розподіляється по всьому  виробу. Також це дозволяє довільно змінювати співвідношення між тістом і начинкою, при цьому, не побоюючись розриву виробу і виходу начинки назовні. На виході лінії ми гарантуємо виріб з точними гранями і вагою.
  • Бункер дозатора тіста і/або начинки може бути розбитий на групи. Це дає можливість  виробляти, наприклад, бісквітні кекси асорті по тісту (6 елементів з кольору бісквітного тіста + 6 елементів шоколадного кольору), а також по начинці (6 елементів з вершковою начинкою + 6 елементів з шоколадною начинкою).
    Варіанти розбивки бункерів тіста і/або начинки:
  • Система зливних каналів на формах і всередині самій лінії, а також система відвідних і вентиляційних каналів дозволяють ефективно видаляють жири і випаровування в спеціальні ємкості. Це в рази скорочують обслуговування по частині чистки випекаючих форм і чистки самої лінії.
  • Система автоматичного запилення верхньої і нижньої частини форм антіпригарної рідиною дозволяє в рази економити дорогу імпортну змазку (за рахунок точного дозування розпилювача) і повністю звільнити оператора від зайвої роботи.
  • Відсутність заклинювання форм, відсутність постійно ламких механічних приводів, всі переміщення побудовані на базі пневматики.
  • Контроль над роботою лінії здійснює одна особа. Друга особа здійснює підготовку тіста і начинки.

Продуктивність:

  • Продуктивність лінії більше будь-яких корейських і китайських машин як мінімум на 50%. За рахунок того що загальна кількість елементів кексів на лінії  дорівнює 312 штук (з розрахунку дванадцяти елементів на одній формі).

Економія електрики:

  • Тунельний принцип випікання (нагрівання форм знизу і зверху всередині тунелю) дозволяє істотно економити електроенергію. Утеплювач на базі керамічного волокна з відбиваючою фольгою. При необхідності можна здійснювати швидкий доступ до формам в тунелі піднявши його верхню кришку пневматичною системою підйому, яка управляється джойстиком. Тунельний принцип побудови лінії дає додаткові можливості по асортименту випікаючої продукції (класичні кекси, маффіни, міні кекси – вся ця продукція може випікатися як з начинкою так і без неї).

Система управління:

  • В основу системи управління лінії було положено два принципи:
  1. Інтуїтивно зрозумілий  інтерфейс на  базі стійки управління з сенсорним ЖК - екраном 10’.
  2. Зворотній зв'язок з оператором, по принципу – «помічник оператора».
  • Система управління дозволяє оператору находитись в радіусі 10 метрів від лінії в випадку появи позаштатних ситуацій система дає оператору оповіщення  відповідним звуковим та світовим сигналом з виводом відповідного інформаційного повідомлення на ЖК- екран стойки управління.
    • На ЖК- екрані  відображається анімована   інформація про роботу всіх вузлів лінії
    • Перелік позаштатних подій, на які реагує система управління:
  1. Малий  рівень тіста або начинки
  2. Вихід з ладу будь-якого нагрівача
  3. Вихід з ладу датчика
  4.  Відсутність подачі стисненого повітря
  5. Позаштатна зупинка форм, які випікаються.

Асортимент форм:

  • Ми вперше  реалізували принцип – «набору елементів на форму». Тобто  на кожну форму ми можемо  розмістити саме ті елементи,  які необхідно саме Вам (з нашого каталогу) і це вже входить в  кінцеву вартість лінії або додаткового комплекту форм.
  • Асортимент форм в каталозі розширюється з кожним місяцем. Щомісяця ми створюємо до 8 нових виробів.
  • Ми можемо створити  змінним комплект плит для нашої лінії або до будь-яких  інших ліній (японським, корейським або китайським) по Вашим ескізам або зразкам будь-якої складності. Можемо виготовити вироби з  фірменними логотипами.

Ергономіка:

  • Лінія  займає мінімальний простір для своєї продуктивності. Зручна компоновка основних робочих вузлів.
  • На лінії  передбачена можливість установки прийомного конвеєра для готової продукції.

Зручність в роботі та обслуговування:

  • Простий та швидкий монтаж лінії.
  • Легка та ретельна чистка.
  • Простота настройки режиму роботи обладнання.
  • Легко транспортується в інше місце.
  • Плавне переміщення форм за рахунок використання амортизаторів на пневматичних циліндрах.
  • Легкість в  зміні робочих форм.

Комплектуючі:

  • Пневматика від світового виробника Camozzi (Італія).
  • Промислова фурнітура від лідера даної  галузі Elesa+Ganter (Італія – Германія).
  • Форсунки від  світового лідера Lechler (Германія).
  • Професійна електроніка від компанії Delta (Тайвань).
  •  Якісне  порошкове пофарбування.
  • Вся дозуюча група виконана з  харчової нержавіючої сталі.  Форми, що випікаються виконані з АК-7 (первинний алюміній, постачальник світовий лідер – компания РУСАЛ).
  • Заводська якість  збирання.

Мінімальні строки поставки:

  • Максимальний строк  виготовлення будь-якої моделі лінії дорівнює 60-ти робочим дням.

Розумна цінова політика:

  • Ціна лінії порівняна з китайськими та корейськими  зразками,  при цьому по своїм  можливостям, комплектації та асортименту продукції  просто не порівняна з цим обладнанням.

Додаткове обладнання:

  • Охолоджувальний конвеєр витяжного типа для готової продукції.

img1 footer img2 footer img3 footer