Автоматична лінія для виробництва широкого асортименту кондитерських виробів з начинкою і без неї (бісквітні кекси з начинкою, бельгійські вафлі, здобне печиво, вафельна продукція – кріспи, крембли, міні-кекси з начинкою і без, класичні кекси, маффіни).
Лінія являє собою компактний багатофункціональний повністю автоматичний комплекс, який складається з наступних елементів:
− системи дозування тесту
− системи дозування начинки (рідкої, напіврідкої, твердої - горіхи, родзинки (опціонально)
− системи автоматичної змазки
− системи випічки
− системи автоматичної виїмки готових виробів.
Технічні характеристики | |
Продуктивність, шт./год | |
– бісквітні кекси (серия AM, AS, NG) | 8 064 – 8 736 |
– здобні кільця (d=50 мм) | 4 704 – 5 096 |
– здобні сердечка (51х56х14 мм) | 8 064 – 8 736 |
– здобні сердечка (80х86х16 мм) | 4 704 – 5 096 |
– бельгійські вафлі (80х42х15 мм) | 5 376 – 5 824 |
– бельгійскі вафлі (65х65х15 мм) | 4 032 – 4 368 |
– кріспи | 4 032 – 4 368 |
– крембли | 4 032 – 4 368 |
Кількість форм на лінії, шт. | 26 |
Габарит комплекту форм, мм | 440 х 140 х 50 |
Габарити выпекаючого поля, мм | 410 х 90 |
Встановлена потужність, кВт | 41,0 |
Споживна потужність, кВт | менше 25,0 |
Номінальна напруга, В | 380 / 50 Гц |
Температура випічки, град. С | 170 – 220 |
Витрата стисненого повітря , м3/год | 21 |
Об'єм бункеру тіста / начинки, л | 30 / 30 |
Габаритні розміри (Д*Ш*В), м | 3,40х1,60х1,30 |
Матеріал форм | Алюміній |
Вага повного комплекту форм, кг | 210 |
Маса пічки з комплектом форм, кг | не більш 900 |
Гарантія, міс. | 12 |
В склад лінії входить один будь-який повний комплект форм.
Продуктивність кг/год. = шт./год. * Вага виробу(кг).
Широкі можливості:
- Великий асортимент продукції:
- Бісквітні кекси в виді фігурок будь-якої форми з начинкою і без неї.
- Здобне (ванільне) печиво з начинкою і без неї. Наприклад, домашнє міні сердечко з начинкою або кільце з рівномірно розподіленою начинкою по всьому виробу – подібну продукцію можна виробляти тільки на нашій печі.
- Вінські вафлі (бельгійські вафлі) з бісквітного тіста.
- Вафельна продукція (кріспи і крембли).
- Міні-кекси з начинкою і без неї.
- Класичні кекси з начинкою і без неї.
- Маффіни з начинкою і без неї.
- Загальна кількість елементів розбивається на дві рівні групи.
- Дванадцять елементів розбиваються на три групи по 4 елемента кожна.
- Тісто і начинка не капає на форми завдяки тому, що дюзи перекриваються після отсадки тіста.
- Високоточна дозуюча група відсаджує начинку всередині тіста, по принципу «дюза в дюзі» (як в відсаджувальних машинах). За рахунок цього начинка рівномірно розподіляється по всьому виробу. Також це дозволяє довільно змінювати співвідношення між тістом і начинкою, при цьому, не побоюючись розриву виробу і виходу начинки назовні. На виході лінії ми гарантуємо виріб з точними гранями і вагою.
- Бункер дозатора тіста і/або начинки може бути розбитий на групи. Це дає можливість виробляти, наприклад, бісквітні кекси асорті по тісту (6 елементів з кольору бісквітного тіста + 6 елементів шоколадного кольору), а також по начинці (6 елементів з вершковою начинкою + 6 елементів з шоколадною начинкою).
Варіанти розбивки бункерів тіста і/або начинки:
- Система зливних каналів на формах і всередині самій лінії, а також система відвідних і вентиляційних каналів дозволяють ефективно видаляють жири і випаровування в спеціальні ємкості. Це в рази скорочують обслуговування по частині чистки випекаючих форм і чистки самої лінії.
- Система автоматичного запилення верхньої і нижньої частини форм антіпригарної рідиною дозволяє в рази економити дорогу імпортну змазку (за рахунок точного дозування розпилювача) і повністю звільнити оператора від зайвої роботи.
- Відсутність заклинювання форм, відсутність постійно ламких механічних приводів, всі переміщення побудовані на базі пневматики.
- Контроль над роботою лінії здійснює одна особа. Друга особа здійснює підготовку тіста і начинки.
Продуктивність:
- Продуктивність лінії більше будь-яких корейських і китайських машин як мінімум на 50%. За рахунок того що загальна кількість елементів кексів на лінії дорівнює 312 штук (з розрахунку дванадцяти елементів на одній формі).
Економія електрики:
- Тунельний принцип випікання (нагрівання форм знизу і зверху всередині тунелю) дозволяє істотно економити електроенергію. Утеплювач на базі керамічного волокна з відбиваючою фольгою. При необхідності можна здійснювати швидкий доступ до формам в тунелі піднявши його верхню кришку пневматичною системою підйому, яка управляється джойстиком. Тунельний принцип побудови лінії дає додаткові можливості по асортименту випікаючої продукції (класичні кекси, маффіни, міні кекси – вся ця продукція може випікатися як з начинкою так і без неї).
Система управління:
- В основу системи управління лінії було положено два принципи:
- Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс на базі стійки управління з сенсорним ЖК - екраном 10’.
- Зворотній зв'язок з оператором, по принципу – «помічник оператора».
- Система управління дозволяє оператору находитись в радіусі 10 метрів від лінії в випадку появи позаштатних ситуацій система дає оператору оповіщення відповідним звуковим та світовим сигналом з виводом відповідного інформаційного повідомлення на ЖК- екран стойки управління.
- На ЖК- екрані відображається анімована інформація про роботу всіх вузлів лінії
- Перелік позаштатних подій, на які реагує система управління:
- Малий рівень тіста або начинки
- Вихід з ладу будь-якого нагрівача
- Вихід з ладу датчика
- Відсутність подачі стисненого повітря
- Позаштатна зупинка форм, які випікаються.
Асортимент форм:
- Ми вперше реалізували принцип – «набору елементів на форму». Тобто на кожну форму ми можемо розмістити саме ті елементи, які необхідно саме Вам (з нашого каталогу) і це вже входить в кінцеву вартість лінії або додаткового комплекту форм.
- Асортимент форм в каталозі розширюється з кожним місяцем. Щомісяця ми створюємо до 8 нових виробів.
- Ми можемо створити змінним комплект плит для нашої лінії або до будь-яких інших ліній (японським, корейським або китайським) по Вашим ескізам або зразкам будь-якої складності. Можемо виготовити вироби з фірменними логотипами.
Ергономіка:
- Лінія займає мінімальний простір для своєї продуктивності. Зручна компоновка основних робочих вузлів.
- На лінії передбачена можливість установки прийомного конвеєра для готової продукції.
Зручність в роботі та обслуговування:
- Простий та швидкий монтаж лінії.
- Легка та ретельна чистка.
- Простота настройки режиму роботи обладнання.
- Легко транспортується в інше місце.
- Плавне переміщення форм за рахунок використання амортизаторів на пневматичних циліндрах.
- Легкість в зміні робочих форм.
Комплектуючі:
- Пневматика від світового виробника Camozzi (Італія).
- Промислова фурнітура від лідера даної галузі Elesa+Ganter (Італія – Германія).
- Форсунки від світового лідера Lechler (Германія).
- Професійна електроніка від компанії Delta (Тайвань).
- Якісне порошкове пофарбування.
- Вся дозуюча група виконана з харчової нержавіючої сталі. Форми, що випікаються виконані з АК-7 (первинний алюміній, постачальник світовий лідер – компания РУСАЛ).
- Заводська якість збирання.
Мінімальні строки поставки:
- Максимальний строк виготовлення будь-якої моделі лінії дорівнює 60-ти робочим дням.
Розумна цінова політика:
- Ціна лінії порівняна з китайськими та корейськими зразками, при цьому по своїм можливостям, комплектації та асортименту продукції просто не порівняна з цим обладнанням.
Додаткове обладнання:
- Охолоджувальний конвеєр витяжного типа для готової продукції.