49083, Україна, м. Дніпро, вул. Собінова, 10

тел.: +38 (056) 732 44 22

моб.: +38 (050) 320 26 60

E-mail: waiz@waiz.com.ua

Лінія для виробництва жувальної гумки з наповнювачем, продуктивність 80-100 кг/годину.

Опис:

Для виготовлення жувальної гумки необхідно подрібнити очищений  від от домішок цукор до стану сахарної пудри.  Цей процес відбувається в млину, куди в бункер оператор засипає  цукор. Підігрівання жувальної основи  відбувається в спеціалізованій  печі до  заданої температури. Загрузка та вивантаження проводиться вручну. Полімерну основу та  сахарну пудру вручну  поміщають в спеціальний міксер, в якому при додаванні глюкозного сиропу масу нагрівають до 50- 60ºС на протязі 30 хвилин. Після змішування  і розчинення основних інгредієнтів, в приготовлену масу, в залежності від рецептури, в строгих пропорціях додають лимону кислоту, ароматизатори, гліцерин,  смакові добавки або  інші  інгредієнти, продовжуючи перемішувати до утворення консистенції тіста. Отриману масу вивантажують на візок та дають охолонути на протязі півгодини. На даному етапі  відбувається остаточний обмін  речовин компонентів та їх змішування.

Далі охолоджену масу загружають в екструдер, куди в філеру з джем-насосу  подається готовий фруктовий наповнювач. При дуже високому тиску екструдер видавлює  безперервну заготівлю  майбутньої жувальної гумки в формувальну машину,  де задається різна форма  майбутнього продукту.

Потім сформовані жувальні гумки  необхідно негайно охолодити, щоб продукт  не деформувався. З формувальної машини жувальна гумка   скачується на підключений для неї охолоджуючий транспортер,  який переносить виріб в  холодильну машину.  Саме в цей момент всередині заготівлі цукор, глюкоза та полімерна основа  створює однорідний «квазі-полімер», який прийнято назвати жувальною гумкою.

На виході з холодильної машини  встановлюється переносна тара, куди та завантажують продукт. Щоб передати остаточний вид та смак жувальну гумку вручну переміщають в машини для поліровки та кольорового  покриття жувальної гумки  (дражиратор), куди в строгих пропорціях вносять інгредієнти. Перемішування відбувається до тих пір, поки не буде досягнутий рівномірній окрас. Далі  жувальну гумку  вивантажують в тару і дають відстоятися деякий час для остаточного  застигання.

Останній етап виробництва – пакування. З переносної тари жувальну гумку  вручну загружають в бункер автоматичної пакувальної машини. Звідки виходить готовий до реалізації продукт.

Обладнання

1. Піч для основи жувальної гумки. Вона  зроблена з звичайної сталі і теплоізоляційного матеріалу. ТЕНи опалення  контролюються регулятором опалення.

Технічні параметри:

Місткість: 60 кг

Потужність: 9 кВт

Вага: 390 кг

Розмір: 1500 х 1000 х 2160 мм

 

2. Млин для цукру. 

Використовується для приготування цукрової пудри. Розмір гранул

може бути досягнутий шляхом змінення сита.

Головний параметр:

Швидкість  обертання я шпинделя (об / хв..): 4200

Ємність (кг / ч) :50-250

Потужність двигуна (кВт): 5.5

Тонкість: 0-140

Розміри: 880 х 520 х 1360мм

Вага (кг): 150

3. Змішувач основи жувальної гумки.

Остання конструкція основана на передовій технології.

Він широко використовується в фармацевтичній, хімічній, харчової  та іншихотраслях промисловості.

Технічні параметри:

Об’єм (л): 100

Потужність двигуна (кВт): 2.2

Розміри: 1100 х 440 х 900 мм

Вага: 2580 кг

4. Екструдер.

Використовується для екструзії маси жувальної гумки.

Основні параметри:

Потужність передачі: 5.5kw

Нагрівання води потужність: 2 * 6 кВт

Загальна потужність: 20 кВт (приблизно)

Енергоспоживання: 380В, 50 Гц

Температура води: <30

Тиск води :1.5-2кг / см ²

Витрата води: 200 л/ч

Вага: 1400кг

Размеры: 2530X1040X1840 мм

5. Центр заправки. Джем насос.

Технічні параметри:

Потужність: 380V, 50 Гц

Головний двигун: 0.55kW

Клинок двигуна: 0.37кВт

Потужність нагрівання: 6 кВт

Загальна потужність: 7 кВт (приблизно.)

Витрата води: 100 л / ч

Температура води: <30

Тиск води: 1.5-2kg/cm ²

Максимальна місткість: 150 кг / ч (приблизно)

Вага: 390 кг (приблизно)

Розміри: 1560 мм * 840 мм * 1210мм

6. Формувальна машина

Використовується для виробництва круглої/овальної жувальної гумки.. Машина робить «мотузки» з маси, яка надходить з екструдера, ріже її в необхідний розмір і формує відповідно до  заданої конфігурації.

Технічні параметри:

Швидкість (кількість різки): 28 циклів / хв..

Потужність: 1.5 кВт

Розміри: 1330 х 550 х 1620mm

Вага: 800 кг

7. Охолоджуючий транспортер.

Подає, частково охолоджуючи,  продукт з формувальної машини в холодильну машину

Технічні характеристики:

Потужність двигуна: 380 1.1kw

Розмір: 2500 х 100 х 1000-1600

8. Холодильна машина.

Призначена для охолодження сформованого продукту. Так як машина оснащена системою сит , таким чином відбувається захист продукції від будь-якої деформації під  час охолодження.

Технічні характеристики:

Робоча швидкість: 68 циклів/хв...

Потужність двигуна: 380 1.1kw

Вентилятор Потужність: 220 4x130kw

Розмір: 3050x1420 x1440mm

Кількість вентилятора: 4, 16 дюймів

9. Машина для полірування та кольорового покриття  жувальної гумки.

Діаметр полірувального  горшка: 1000 мм

Потужність головного двигуна: 2.2 кВт

Повітродувка потужність: 0.37 кВт

Потужність нагрівання: 2,5 кВт

Зовнішній розмір: 1500 х 1100 х 1700 мм

3 шт.

10. Плита для розчинення.

Використовується для виробництва глазурі, або інших компонентів,  які покривають жувальну гумку. Це не обов’язковій  елемент лінії, так як існують готові компоненти для виробництва. Технічні характеристики:

Ємність: 300 л

Розміри: 1100 х 1200 х 1450 мм

Вага: 220 кг

11. Пакувальна машина

Основні технічні параметри

Продуктивність: 1200 шт. / хв..

Діапазон упаковка:

- довжина: 12-40мм,

- ширина: 12-30мм,

- висота: 5-18мм

Форма: еліпс, стиснений, куляста.

Повна потужність: 4 кВт

Габаритні розміри: 2800 х 1350 х 1720 мм

Вага брутто: 1400кг

Енергоспоживання: 220В 50Гц 

 

img1 footer img2 footer img3 footer