Лінія для виробництва сирцевих пряників з начинкою продуктивністю до 450 кг/год і вівсяного печива продуктивністю до 450 кг/год.
Необхідне обладнання:
№ | Назва | Кіл.шт |
1 | Просіювач борошна | 1 |
2 | Просіювач цукру | 1 |
3 | Змішувач компонентів (на базі твердого жиру) | 2 |
4 | Бак емульсії | 2 |
5 | Установка насосна | 4 |
6 | Комплекс дозування рідких та сипучих компонентів | 4 |
7 | Тістомісильна машина (нерж, Z- лопаті) | 4 |
8 | Конвеєр стрічковий тістоподаючий | 2 |
9 | Машина формуюча універсальна (діафрагменна різка + струнна різка) | 2 |
10 | Піч газова тунельна (3 секції, без подової стрічки, з контролем горіння полум’я) | 2 |
11 | Конвеєр поперечний | 1 |
12 | Конвеєр охолоджуючий сітчастий | 1 |
13 | Конвеєр похилий подачі пряників в тиражну машину | 1 |
14 | Тиражна машина | 1 |
15 | Конвеєр відводу пряників від тиражної машини | 1 |
16 | Конвеєр похилий | 1 |
17 | Блок охолоджуючих конвеєрів | 1 |
18 | Конвеєр похилий | 1 |
19 | Стіл-конвеєр пакувальний | 1 |
Строк виготовлення - 110 робочих днів.