Лінію для виробництва цукрового печива, продуктивністю до 1000 кг/год.
Необхідне обладнання:
№ | Назва | Кіл.шт |
1 | Просіювач борошна | 1 |
2 | Змішувач компонентів | 1 |
3 | Бак емульсії | 1 |
4 | Установка насосна | 1 |
5 | Установка насосна (с частотним перетворювачем) | 1 |
6 | Дозатор борошна (для машини ШТ-1М) | 1 |
7 | Машина тістомісильна безперервної дії | 1 |
8 | Живильник тіста | 1 |
9 | Машина формуюча ротаційна (БЕЗ РОТОРА) | 1 |
10 | Ротор формуючий (з одним рисунком по вибору покупця) | 1 |
11 | Пристрій обмазки печива | 1 |
12 | Пристрій посипки печива | 1 |
13 | Піч газова тунельна (5 секцій, без стрічки) з системою контролю горіння полум’я | 1 |
14 | Конвеєр охолоджуючий (одноярусний з металічною пічною сіткою з підсосом гарячого повітря 2-мя вентиляторами) | 2 |
15 | Конвеєр поворотний | 1 |
16 | Стекер | 1 |
Строк виготовлення - 110 робочих днів.