Лінія призначена для виробництва бубликів, продуктивністю 100 кг/год.
Перелік необхідного обладнання:
ПРОСІЮВАЧ БОРОШНА
Просіювач борошна виконує процедуру просіювання шляхом провітрювання,
розпушення і аерації борошна. Завантажене на вібросито борошно, яке проходить через сітковий фільтр потрапляє в прийомний бункер. З бункера в провітреному і просіяному виді борошно за допомогою шнекової системи подається в дозатор борошна з якого зважена порція борошна засипається в тістомісильну машину.
МАШИНА ТІСТОМІСИЛЬНА ДЛЯ КРУТОГО ТІСТА
Машина тістомісильна призначена для періодичного замісу спеціальних крутих пшеничних тістечок при виробництві баранок, бубликів, пряників. Горизонтально розташовані місильні органи дозволяють домогтися якісного замісу, а перекидне корито забезпечує зручне і безпечне видалення тіста.
МАШИНА ДЛЯ НАТИРАННЯ ТІСТА
Машина для натирання тіста застосовується при виробництві бубличних виробів і призначена для спеціальній операції для обробки тіста – натирання. При натиранні відбувається ущільнення тіста, рівномірно розподіл, в які компоненти, а також механічний вплив на клейковину тіста, що значно збільшує якість готових виробів. Машина має окремі приводи транспортера і валу для натирання, що значно, спрощує регулювання і ремонт. Також реалізована можливість установки стрічки в зшитому (склеєному) виду, що збільшує її довговічність. Машина має блок управління, за допомогою якого можна задавати кількість циклів розкатки, в автоматичному режимі виконувати подачу і поверненню тіста до оператора з установкою необхідної паузи.
УНІВЕРСАЛЬНА РОЗПОДІЛЬНА-ЗАКАТУВАЛЬНА МАШИНА
Універсальна розподільна –закатувальна машина призначена для ділення і формування тестових заготовок для бубликів, сушок, челночків, сушки-крихітки з пшеничного борошна високого та першого сорту. На даній машині для формування тестової заготівки використовується стандартний змінний вузол, повністю спільний з змінним вузлом від розподільно – закатувальної машини Б4-58 , що дозволяє використовувати весь модельний ряд існуючих на виробництві змінних вузлів. Управління машини відбувається з пульта управління, що значно спрощує процес налагодження і контролю роботи машини. Привід робочих механізмів здійснюється за допомогою пневматичних циліндрів, живлення яких може відбуватися як від стаціонарної компресорної станції ,так і від пересувних компресорів.
ЗМІННІ ВУЗЛИ НА РОЗПОДІЛЬНО-ЗАКАТУВАЛЬНУ МАШИНУ
Змінний вузол | Назва | Діаметр скалок, мм | Діаметр стаканів, мм | Кількість в ряді, шт. | Діаметр поршня, мм | Діаметр виштовхувача, мм |
-00 | Сушка | 34 | 47 | 6 | 30 | 46 |
-01 | Баранка | 59 | 73 | 4 | 50 | 72 |
-02 | Бублик | 85 | 105 | 3 | 76 | 104 |
-03 |
Сушка-крихітка «Клайпеда» |
22 | 30 | 6 | 20 | 29 |
-04 |
Сушка-крихітка «Модерн» |
22 | 34 | 6 | 25 | 33 |
-05 |
Сушка-крихітка «Москва» |
27 | 37 | 6 | 25 | 36 |
-06 | Сушка-челночек | 45 | 57 | 4 | 50 | 56 |
-07 | Баранка-«Москва» | 50 | 65 | 4 | 50 | 64 |
-08 | Сушка «Северная столица» | 22 | 29 | 6 | 20 | 28 |
-09 | Сушка «Северная столица» | 25 | 33 | 6 | 25 | 32 |
-11 | Сушка-крихітка | 22 | 34 | 8 | 20 | 33 |
-12 | Челночек | 46 | 57 | 5 | 50 | 56 |
-13 | Сушка-крихітка | 22 | 30 | 8 | 20 | 29 |
-14 | Сушка-крихітка | 27 | 37 | 8 | 25 | 36 |
-15 | Сушка-крихітка | 22 | 29 | 8 | 20 | 28 |
-16 | Сушка-крихітка | 25 | 33 | 8 | 25 | 32 |
-17 | Сушка-крихітка | 25 | 33 | 8 | 20 | 32 |
-18 | Сушка-крихітка | 25 | 30 | 8 | 20 | 29 |
-19 |
Сушка-крихітка (фігурна) |
27 | 37 | 6 | 25 | 36 |
-21 | Сушка | 22 | 33 | 6 | 20 | 32 |
-22 | Сушка | 24 | 34 | 8 | 20 | 33 |
-23 | Сушка | 20 | 29 | 8 | 20 | 28 |
ПІЧ ЕЛЕКТРИЧНАТУНЕЛЬНА
Конструкція печі дозволяє виробляти відсадження сформованих бараночних виробів на завантажувальний транспортер подачі печі з подальшим переходом в ошпарочну камеру печі. При ошпарці виробу значно збільшується в об’ємі, трохи збільшується маса виробів (на 6-7%). Всередині і найбільш повно на поверхні заготування в процесі ошпарки відбувається денатурація білкових речовин і клейстеризація крохмалю. Денатурація білків закріплює в кінці ошпарки досягнутий об’єм заготування, клейстеризація крохмалю на поверхні забезпечує ( при подальшому випіканні) блискучу, рівну і інтенсивно пофарбовану поверхню. Після ошпарки заготовки потрапляють в пічну камеру. Також варто відзначити, що наша тунельна піч має дуже широкий діапазон регулювання температури і швидкості (часу) випікання. Що дозволяє налаштувати лінію під випікання будь-якого типу бараночних виробів високої якості відмінним блиском.
Технічні характеристики печей:
Назва параметра | Од.вим. |
Параметри печей з шириною подачі печі 800 мм/1250 мм/2000 мм |
||
ПБ-0,8-22 | ПБ-1,25-22м | ПБ-2-24 | ||
Встановлена потужність | кВт | 67 | 100 | 160 |
Споживна потужність | кВт | 50 | 75 | 120 |
Кількість формувальних машин | 2 | 3 | 5 | |
Напруга живлення | 3х380 | |||
Рід струму | перемінний | |||
Частота струму | Гц | 50 | ||
Довжина печі | мм | 22000 | 22000 | 24000 |
Довжина пекарської камери | мм | 18000 | 18000 | 18000 |
Ширина (пекарської камери) | мм | 1400 | 1850 | 2600 |
Час випікання | Хв.. | 4-25 | ||
Температура в зоні випікання | ºС | 50-300 | ||
Необхідна продуктивність парогенератору | кг/час | 75 | 2х50 | 2х100 |
Продуктивність* | кг/ч | 72-360 | 108-540 | 180-900 |
*Залежить від кількості формуючих машин і типів виробів, що випускаються
ПАРОГЕНЕРАТОР
Парогенератор призначений для виробництва насиченого пару, який використовується в різних технологічних процесах на самих різних промислових підприємств. Парогенератори працюють в цілодобовому і повністю автоматизованому режимі. Присутність оператора в процесі роботи не передбачається. Тиск пари підтримується автоматично в межах від 0,2 до 4,0 атм. Подача і рівень води в котлі забезпечується автоматично за вбудованої насосної станції, незалежно від тиску в мережі.
Передбачається декілька незалежних систем захисту, які спрацьовують:
На випадок неспрацьовування систем захисту першого рівня є другий рівень захисту, який передбачає виключення пристрою. А при збільшенні тиску вище 4 атм, спрацьовує механічний захист в вигляді зривного клапану, який запобігає аварійній ситуації.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/год | 100 |
Встановлена потужність, кВт | 75 |
Споживна потужність , кВт | Залежить від витрати пари |
Робочий тиск пари, кг/см | 4,0 |
Габаритні розміри | 1780*680*1180 |
Маса, кг | 180 |
ВАРТІСТЬ ОБЛАДНАННЯ
№ | Назва обладнання | Кіл-сть, шт. |
1 |
Піч тунельна ПБ-0,8-22 (ширина пода 800 мм, довжина 22 м) |
1 |
2 | Транспортер для охолодження з вентиляторами 4 м * | 1 |
3 | Просіювач борошна | 1 |
4 | Дозатор борошна | 1 |
5 | Дозатор води з підігрівом | 1 |
6 |
Машина тістомісильна для крутого тіста 300 л (вугл. сталь) |
1 |
7 | Машина для натирання тіста | 1 |
8 |
Роздільно-закатувальна машина з формуванням тестових заготівок на стрічку (пневматика Італія, без компресора і змінного вузла) |
2 |
9 |
Змінний вузол для машини (сушка-крихітка, 8 скалок)** |
2 |
В залежності від конкретного виду виробів кількість роздільно-закатувальних машин і розміри печі можуть бути зміненими.
Строк виготовлення 120-150 днів з правом дострокового відвантаження.