49083, Україна, м. Дніпро, вул. Собінова, 10

тел.: +38 (056) 732 44 22

моб.: +38 (050) 320 26 60

E-mail: waiz@waiz.com.ua

Лінія призначена для смаження і пакування сухариків в автоматичному режимі з продуктивністю 70 кг/год.

Принцип роботи лінії – безперервний. Вихідна сировинна (хліб, який відстояв на стелажі дубіння 1…4 діб) ріжеться на машині різання 1, з виходу якої, порізана хлібна соломка зсипається на конвеєр-дозатор печі 2, де відбувається рівномірне дозування і смаження продукту. З виходу печі конвеєр 3 подає смажений напівфабрикат на вібровідсіювач 4, де продукт відділяється від крихти і потрапляє на конвеєр інспекційний 5, з якого потрапляє в машину внесення добавок 6, з якого конвеєр універсальний 7 подається сухар в прийомний бункер конвеєра подаючого 8 і транспортується на пакувальник 9. Далі пакувальний продукт відводиться за допомогою конвеєра 10 на накопичувальний стіл 11. Хліб при смаженні втрачає приблизно 40% ваги, масло і спеції добавляють приблизно 15% ваги до сухого напівфабрикату. Лінія повністю автоматична.

Назва машини Продукт. Кількість машин в лінії

Спожив.

потуж.
(кВт)

Габарити
(д/ш/в)
Маса
(кг)
Кіл. обсл. перс.
(ос.)
1 Машина різання хлібу на соломку і скибочки 70.. 100 кг/год. 2 2,7 1700x900x1400 200 5
2 Піч для смаження сухариків 50-65 кг/год. 1 65 2650x2230x2890 2500
3 Конвеєр харчовий, подаючий 100 кг/год. 1 0,4 3970x1150x3960 350
4 Вібропросіювач однострумковий 60 кг/год. 1 0,25 1000x900x1300 60
5 Конвеєр харчовий, інспекційний 300 кг/год. 1 0,25 1750x990x2450 175
6 Машина внесення добавок, автомат 250 кг/год. 1 1,0 2550x970x1860 450
7 Конвеєр харчовий, подаючий 100 кг/год. 1 0,4 3970x1150x3960 350
8 Конвеєр харчовий, подаючий 100 кг/год 1 0,4 3970x1150x3960 350
9 Фасувально-пакувальний автомат"УАФУ-ВАЙЗ" 2000...2500 уп/год. 1 5,4 1900x1800x3000 1000
10 Конвеєр харчовий, відвідний 5000 уп/год. 1 0,4 2010x650x950 115
11 Стіл накопичувльний - 1 - 1000x1000x750 20

Основні технічні характеристики лінії смаження і пакування сухариків:
Електроживлення - 380 В, 50 Гц
Споживання електроенергії - 77 КВт/год.
Продуктивність - до 70 кг/год.

Гарантія 12 місяців.
Особливості обладнання смаження сухариків: Для виготовлення сухаря хорошої якості бажано використовувати хліб дрібнопористої структури, яка випеченої під замовлення. Продукт по всій лінії рухається самостійно без допомоги операторів.

Строки виготовлення – 80 днів.

Фото обладнання

img1 footer img2 footer img3 footer