Лінія призначена для смаження і пакування сухариків в автоматичному режимі з продуктивністю 70 кг/год.
Принцип роботи лінії – безперервний. Вихідна сировинна (хліб, який відстояв на стелажі дубіння 1…4 діб) ріжеться на машині різання 1, з виходу якої, порізана хлібна соломка зсипається на конвеєр-дозатор печі 2, де відбувається рівномірне дозування і смаження продукту. З виходу печі конвеєр 3 подає смажений напівфабрикат на вібровідсіювач 4, де продукт відділяється від крихти і потрапляє на конвеєр інспекційний 5, з якого потрапляє в машину внесення добавок 6, з якого конвеєр універсальний 7 подається сухар в прийомний бункер конвеєра подаючого 8 і транспортується на пакувальник 9. Далі пакувальний продукт відводиться за допомогою конвеєра 10 на накопичувальний стіл 11. Хліб при смаженні втрачає приблизно 40% ваги, масло і спеції добавляють приблизно 15% ваги до сухого напівфабрикату. Лінія повністю автоматична.
№ | Назва машини | Продукт. | Кількість машин в лінії |
Спожив. потуж. |
Габарити (д/ш/в) |
Маса (кг) |
Кіл. обсл. перс. (ос.) |
1 | Машина різання хлібу на соломку і скибочки | 70.. 100 кг/год. | 2 | 2,7 | 1700x900x1400 | 200 | 5 |
2 | Піч для смаження сухариків | 50-65 кг/год. | 1 | 65 | 2650x2230x2890 | 2500 | |
3 | Конвеєр харчовий, подаючий | 100 кг/год. | 1 | 0,4 | 3970x1150x3960 | 350 | |
4 | Вібропросіювач однострумковий | 60 кг/год. | 1 | 0,25 | 1000x900x1300 | 60 | |
5 | Конвеєр харчовий, інспекційний | 300 кг/год. | 1 | 0,25 | 1750x990x2450 | 175 | |
6 | Машина внесення добавок, автомат | 250 кг/год. | 1 | 1,0 | 2550x970x1860 | 450 | |
7 | Конвеєр харчовий, подаючий | 100 кг/год. | 1 | 0,4 | 3970x1150x3960 | 350 | |
8 | Конвеєр харчовий, подаючий | 100 кг/год | 1 | 0,4 | 3970x1150x3960 | 350 | |
9 | Фасувально-пакувальний автомат"УАФУ-ВАЙЗ" | 2000...2500 уп/год. | 1 | 5,4 | 1900x1800x3000 | 1000 | |
10 | Конвеєр харчовий, відвідний | 5000 уп/год. | 1 | 0,4 | 2010x650x950 | 115 | |
11 | Стіл накопичувльний | - | 1 | - | 1000x1000x750 | 20 |
Основні технічні характеристики лінії смаження і пакування сухариків:
Електроживлення - 380 В, 50 Гц
Споживання електроенергії - 77 КВт/год.
Продуктивність - до 70 кг/год.
Гарантія 12 місяців.
Особливості обладнання смаження сухариків: Для виготовлення сухаря хорошої якості бажано використовувати хліб дрібнопористої структури, яка випеченої під замовлення. Продукт по всій лінії рухається самостійно без допомоги операторів.
Строки виготовлення – 80 днів.
Фото обладнання