49083, Україна, м. Дніпро, вул. Собінова, 10

тел.: +38 (056) 732 44 22

моб.: +38 (050) 320 26 60

E-mail: waiz@waiz.com.ua

Автоматична лінія для виробництва екструдованих хлібців, подушечок з начинкою. Продуктивність 200 кг/год.

Схема лінії

Лінія складається з:

  1. Растарювач 3 шт.;
  2. Змішувач (з ваговим пристроєм);
  3. Шнековий транспортер;
  4. Просіювач;
  5. Шнековий транспортер;
  6. Екструдер;

         - матриця для формування хлібця;

         - матриця для формування подушечки;

  1. Комплекс для підготовки начинки (котли харчоварильні, насос перекачуваний, рама, фітинги);
  2. Начинконаповнювач;
  3. Ріжучий пристрій для хлібців;
  4. Ріжучий пристрій для подушечок;
  5. Охолоджуючий транспортер;
  6. Напівавтоматична пакувальна машина для хлібців;
  7. Ковшовий транспортер с прийомним бункером;
  8. Накопичувальний бункер для подушечок;
  9. Ковшовий транспортер с вібродозатором;
  10. Пакувальний автомат;
  11. Відвідний транспортер;
  12. Фасувальний стіл.

Принцип роботи:

Сировина (борошно, крупа) з мішків висипається оператором в прийомний бункер розтарювача (1), в растарювачі встановлений шнековий транспортер, яким сировина подається в змішувач (2), передбачена можливість використання багатокомпонентної рецептури, змішувач змонтований на тензодатчиках для зважування дози кожного компонента відповідно до рецептури, після набора необхідної кількості кожного компонента змішувач включається (передбачено три компонента, можна використовувати 1 розтарювач, в цьому випадку зважувати дозу кожного компонента необхідно буде перед засипанням в розтарювач але не потрібні будуть тензодатчики на змішувачі). Шнековим транспортером (3) суміш подається в просіювач (4). З просіювача сировина шнековим транспортером (5) переміщається в завантажувальний бункер екструдера (6). Передбачено дві змінні фільери для виробництво хлібців і подушечок з начинкою.

При виробництві хлібців на виході з екструдера отримаємо  джгут, який проходить через ріжучий пристрій для хлібців (9), далі поступає на охолоджуючий транспортер (11), який загальний і для виробництва подушечок. Після охолодження хлібці поступають на напівавтоматичну фасувальну машину (12), де чотири оператора вкладають продукт і пакують в полімерні плівки.

При виробництві подушечок використовується фільери з подачею начинки в середину продукту. Начинка готується в комплексі (7) і подається в філь’єру за допомогою начинконаповнювача (8). На виході з екструдера отримаємо джгут, який проходить через ріжучий пристрій для подушечок (10), далі поступає на охолоджуючий транспортер (11). Охолоджуючим транспортером продукт подається в прийомний бункер ковшового транспортера (13), який завантажує подушечки в накопичувальний бункер (14). З бункера продукт потрапляє в вибродозатор який дозує подушечки в ковші транспортера (15). Транспортер подає подушечки в бункер сировини пакувального автомата (16). На виході з пакувальника маємо готовий пакувальний в полімерну плівку продукт – подушечка з начинкою. З автомата пакети попадають на відвідний транспортер (17), який піднімає пакети на фасувальний стіл(18), де їх фасують в транспортну тару.

Технічні характеристики лінії:

Електроживлення – 380 В, 50 Гц
Споживання електроенергії – 129 кВт/год
Продуктивність – 200 кг/год
Необхідна площа – 140 м.кв., висота стелі – 6 м.
Обслуговуючий персонал – 10 осіб.

 

Кількість обладнання:

Назва Кількість
Растарювач 3
Змішувач (з ваговим пристроєм) 1
Шнековий транспортер 2
Просіювач 1

Екструдер

         - матриця для формування хлібця

         - матриця для формування подушечки

1

1

1

Комплекс для підготовки  начинки (котли харчоварильні, насос перекачуваний, рама, фітинги); 1
Начинконаповнювач 1
Ріжучий пристрій для хлібців 1
Ріжучий пристрій для подушечок 1
Охолоджуючий транспортер 1
Напівавтоматична пакувальна машина для хлібців 1
Ковшовий транспортер с прийомним бункером 1
Накопичувальний бункер 1
Ковшовий транспортер с вібродозатором 1
Пакувальний автомат 1
Відвідний транспортер 1
Фасувальний стіл 1

 

Надаємо технолога-консультанта і механіка-консультанта на термін 1, 3, 6 місяців.

Гарантія: 12 місяців з дня проведення пуско-налагоджувальних робіт на території покупця, але не більше18 місяців з дня відправки обладнання покупцю.

Пост-гарантійне обслуговування: За додаткову плату забезпечуємо пост-гарантійне обслуговування.

Термін виготовлення: до 110 робочих днів.

 

img1 footer img2 footer img3 footer