Лінія для виробництва сирцевих пряників з начинкою продуктивністю до 450 кг/год і вівсяного печива продуктивністю до 450 кг/год.
Необхідне обладнання:
| № | Назва | Кіл.шт |
| 1 | Просіювач борошна | 1 |
| 2 | Просіювач цукру | 1 |
| 3 | Змішувач компонентів (на базі твердого жиру) | 2 |
| 4 | Бак емульсії | 2 |
| 5 | Установка насосна | 4 |
| 6 | Комплекс дозування рідких та сипучих компонентів | 4 |
| 7 | Тістомісильна машина (нерж, Z- лопаті) | 4 |
| 8 | Конвеєр стрічковий тістоподаючий | 2 |
| 9 | Машина формуюча універсальна (діафрагменна різка + струнна різка) | 2 |
| 10 | Піч газова тунельна (3 секції, без подової стрічки, з контролем горіння полум’я) | 2 |
| 11 | Конвеєр поперечний | 1 |
| 12 | Конвеєр охолоджуючий сітчастий | 1 |
| 13 | Конвеєр похилий подачі пряників в тиражну машину | 1 |
| 14 | Тиражна машина | 1 |
| 15 | Конвеєр відводу пряників від тиражної машини | 1 |
| 16 | Конвеєр похилий | 1 |
| 17 | Блок охолоджуючих конвеєрів | 1 |
| 18 | Конвеєр похилий | 1 |
| 19 | Стіл-конвеєр пакувальний | 1 |
Строк виготовлення - 110 робочих днів.

