
Лінію для виробництва цукрового печива, продуктивністю до 1000 кг/год.
Необхідне обладнання:
| № | Назва | Кіл.шт |
| 1 | Просіювач борошна | 1 |
| 2 | Змішувач компонентів | 1 |
| 3 | Бак емульсії | 1 |
| 4 | Установка насосна | 1 |
| 5 | Установка насосна (с частотним перетворювачем) | 1 |
| 6 | Дозатор борошна (для машини ШТ-1М) | 1 |
| 7 | Машина тістомісильна безперервної дії | 1 |
| 8 | Живильник тіста | 1 |
| 9 | Машина формуюча ротаційна (БЕЗ РОТОРА) | 1 |
| 10 | Ротор формуючий (з одним рисунком по вибору покупця) | 1 |
| 11 | Пристрій обмазки печива | 1 |
| 12 | Пристрій посипки печива | 1 |
| 13 | Піч газова тунельна (5 секцій, без стрічки) з системою контролю горіння полум’я | 1 |
| 14 | Конвеєр охолоджуючий (одноярусний з металічною пічною сіткою з підсосом гарячого повітря 2-мя вентиляторами) | 2 |
| 15 | Конвеєр поворотний | 1 |
| 16 | Стекер | 1 |
Строк виготовлення - 110 робочих днів.

